KahdenKesken.com - Ultimate Fantasy Dolls - Mia

KahdenKesken.com > Ultimate Fantasy Dolls - Mia

Miehille | Naisille | Pareille | Eroottisesti | Leikkimielisesti | Tuhmasti | Kokeilunhaluisesti | Suositut asut | Suositut lelut | Suositut muut

Ultimate Fantasy Dolls - Mia

Todellinen luksusnukke huippuominaisuuksin! Se suloinen, lempeä ja pyöreä naapurintyttö, josta kuitenkin tavanomaisuus on kaukana! Katso mitkä huippuominaisuudet! Mia on upea muodokas rehevä normaali nainen, joka on aina valmis seksiin. Liikkuvat ruuminosat päästä varpaisiin. Superpehmeä FantaFlesh-iho. Aidontuntuiset hiukset joilla on kiva leikitellä, ja niiden kosketus tuntuu hyvältä ihollasi kun olette intiimisti. Ruskeat, lämpimät silmät jotka eivät väsy koskaan! Avaa hänen huuliaan, niin aidon tuntuiset että voi suudella häntä, ja totta kai hän antaa ahnaalla suullaan sinulle luksustason suuseksiä. Muista Ultimate Fantasy Dolls-sarjan nukeista poiketen Mia pystyy myös nostamaan ("kohauttamaan") harteitaan, joten saat hänet entistä paremmin eri asentoihin! Mia pysyy myös itse pystyssä seisovassa asennossa.

Mia tykkää viettää tavallistakin elämää, ja aina kun mielesi tekee seksiä vaikka telkkaria katsellessa, hän on valmis! Nivelistä taivuteltavat sormet voit kietoa peniksesi ympärille alkulämmittelyjä varten. Kynsissä on tietysti huolellinen lakkaus. Valtavat G-kuppikoon rinnat ovat kiinteät, yllättävän ryhdikkäät, ja niihin on ihana haudata päänsä. Upeat nännit ovat täydelliset hyväiltäviksi ja toki myös tissipanot onnistuvat oikein mainiosti! Pyöreä, muhkea peppu odottaa hellää ja miksei vaikka vähän kovempiakin otteita. Mialla on leveä lantio ja ns. "mistä ottaa kiinni" rakastellessanne! Totta kai hänen vaginansa on erittäin realistinen niin ulkoa kuin sisältäkin. Mia tykkää totta kai monista asennoista, kuten perinteinen lähetyssaarnaaja sekä takaapäin. Hän taipuu niihin hyvin, sillä nuken runko on kestävä, ruostumatonta terästä, ja se taipuu nivelistä juuri kuten oikea ihminen. ”Luiden” päällä on tietysti ”lihaa” eli joustavaa, kimmoisaa, erittäin realistista materiaalia ja pinta on silkkisen sileää keinoihoa. Tätä nukkea ei siis puhalleta, vaan se on ”täyttä tavaraa” ja painaa peräti 56 kg! Pituus 161 cm. Hänet saat myös seisomaan pystyssä. Mukana tulee mahtava varustepaketti jonka avulla elätte niin arkea kuin juhlaa. Mukana: - kosteusvoide - hoitava puhdistusaine - hoitotalkki - kostutuspullo - USB-lämmityssauva - alusasusetti - valkoiset käsineet - kaksi vagina-inserttiä - TPE-pinnanpaikkaussarja - vaihdettavat irtokynnet - hoito-ohjeet - juliste. Nuken paino 56 kg, tarvikkeineen pakkaus 68 kg. Strategiset mitat: 104-76-94 cm. Kuppikoko G. Asujen koko M/L. Kengän koko 38.

Toimitusmyyntituote, maksutavat vain verkkopankkimaksu tai tilisiirto. Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta. Toimitetaan Matkahuollon kautta. Pakkaus on täysin huomaamaton, neutraali pahvilaatikko 30 x 42 x 156 cm jossa ei ole mitään tekstejä, valmistajan tunnuksia eikä koodeja.

Näytä vain yksi kuva isona

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

 

Tuotenumero 32303

Ultimate Fantasy Dolls - Mia

Toimitusaika:
noin 5 työpäivää

Hinta: 2959.99 €
         (3946.65 €)

TÄMÄ TUOTE NYT -25% !!!

 
 Ostoskori

KahdenKesken.com (Avilant Oy), (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, (logistiikkakeskus), 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@kahdenkesken.com