KahdenKesken.com - Banger Babe Pamela

KahdenKesken.com > Banger Babe Pamela

Miehille | Naisille | Pareille | Eroottisesti | Leikkimielisesti | Tuhmasti | Kokeilunhaluisesti | Suositut asut | Suositut lelut | Suositut muut

Banger Babe Pamela

Moi... Nimeni on Pamela. Minun pitäisi nyt kirjoittaa itsestäni rehellisesti seksiesittely. Joku voisi kutsua minua kauniisti kevytkenkäiseksi, joku melkeinpä nymfomaaniksi... mutta itse kyllä sanoisin että olen vain niin kovasti seksiä rakastava, etten saa siitä sitten millään tarpeeksi. Poikia, miehiä ja pari kertaa olen tytönkin kanssa kokeillut, ja kimppaakin joskus. Kaikkein parasta on kuitenkin seksi oman, tutun ja luotetun kumppanin kanssa. Ja minun kanssani voit harrastaa seksiä ihan koska vain, missä vain ja kuinka paljon vain! Tykkään suuseksistä, vaginaseksistä, anaaliseksistä. Otan mielelläni kuuman sykkivän kalun isojen rintojeni (eivätkös olekin isot!?) väliin, vaikka spermatkin saa ruiskia sisälle tai päälle, tisseille, pillunhuulille, selkään tai mihin haluatkaan... Minulle käy vähän kaikki! Mutta ethän pidä minua huonona tyttönä...? Olen kuitenkin muilta osin aika tavallinen, kiltti ja kotona olemistakin rakastava.[lue lisää]

Kuten Pamelan omasta esittelystä luitkin, tässä on seksin suhteen todella innokas ja myös upea neitokainen, varustettuna monen moisilla herkuilla! Täysikokoinen, 158 cm pitkä uhkea blondi täyttää villeimmätkin unelmasi! Hänen silkinpehmeä, ylellinen ja todella eläväinen SuperSoft TPE-keinoiho hätkähdyttää aitoudellaan. Pamelan upean vartalon sisällä on nerokas ja uskomattoman kestävä teräsluuranko. Kaikki nivelet ja niiden toiminta on suunniteltu jäljittelemään aitoa mahdollisimman pikkutarkasti. Liikuteltavat kädet ja jalat mahdollistavat käytännössä loputtomat erilaiset kiihottavat asennot, joissa vain mielikuvituksesi on rajana. Jessica rakastaa esileikkejä, rakastelua eri asennoissa ja sitä, kun mies laukeaa - sisälle tai päälle tai vaikka suuhun! Jessican herkullinen, uskomattoman aidon tuntuinen pehmeä mutta kireä vagina odottaa kuumaa, sykkivää penistäsi. Avaa Pamelan herkät ja kauniit huulet, ja se antaa sinulle elämäsi suihinoton! Seksikäs Pamela osaa antaa sinulle myös mahtavaa käsihoitoa kiertämällä näppärät, taipuisat sormensa kalusi ympärille. Terhakkaana nöpöttävät nännit ja pehmeät, kimmoisat ja ryhdikkäät rinnat odottavat vahvoja käsiäsi ja huuliasi.

Pituus 158 cm. Paino 33 kg. Rinnanympärys 85 cm, vyötärö 53 cm, lantio 82 cm. Kuppikoko D-DD, vaatekoko XS-S, kengän koko 36. Vaginan syvyys 18 cm, anuksen syvyys 18 cm, suun syvyys 15 cm - aukot pehmeitä ja joustavia. Mukana myös kaksi upeaa, oikeaa alusvaatesettiä jotka voit pukea Pamelalle! Lisäksi kaupan päälle vielä USB-liitännällä toimiva lämmitin sekä muita varusteita kuten puhdistusaine, liukuvoide, hoitoaine, hiusharja ja varakynnet.

Toimitusmyyntituote, maksutavat vain verkkopankkimaksu tai tilisiirto. Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta. Toimitetaan Matkahuollon kautta, tuote ei mahdu pakettiautomaatteihin. Pakkaus on täysin huomaamaton, neutraali pahvilaatikko jossa ei ole mitään tekstejä, valmistajan tunnuksia eikä koodeja.

Näytä vain yksi kuva isona

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

 

Tuotenumero 32306

Banger Babe Pamela

Toimitusaika:
noin 5 työpäivää

Hinta: 1703.85 €
         (2271.80 €)

TÄMÄ TUOTE NYT -25% !!!

 
 Ostoskori

KahdenKesken.com (Avilant Oy), (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, (logistiikkakeskus), 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@kahdenkesken.com